Bemutatkozás

Bemutatkozás

Több mint egy évtizedes tapasztalattal úgy döntöttem, hogy elkészítem azt a vegyestüzelésű kazánt, ami vásárló szempontjából tökéletes!

Sikerült egyesíteni a korszerű technológiát, a klasszikus formát, a nagyméretű tűztérajtót, és a mély tűzteret. Tartom a piacon a kedvező árat és próbálok megoldást találni mindazoknak, akiknek elegük van a negyedévente emelkedő gázárakból.
Megszületett az Ulrich Kazán. Cégünk szlogenje is ezért lett "a korszerű megoldás".

Korszerű, hiszen a gyártás során alkalmazott lézertechnológia és az első osztályú anyagminőség alapkövetelmény.
Megoldás, mert a vevőkkel folytatott beszélgetéseim során kiderült, hogy a hazai piacon található típusoknak vannak hiányosságai, amiket termékünkben, a gondos tervezésnek köszönhetően megoldottunk.

A kazángyártás területén így megjelenhetett egy új sorozat.
"Ulrich" kazán, amely a jövőben mindenki számára a minőséget és elégedettséget jelenti.
Bízva abban,hogy Ön is "a korszerű megoldás"-t keresi jelenlegi fűtésproblémái kezelésére, vegye fel velünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ot, keresse kazánjainkat országszerte viszonteladóinknál is!

Ulrich Béla

Támogatás

Büszkék vagyunk rá és örömmel tölt el, hogy már negyedik éve lehetőségünk van támogatni a Leukémiás gyermekek gyógyítását.
Több más vállalkozással összefogva új, korszerű eszköz vásárlása valósulhat így meg.

Megbízható cég cím 2015-ben

Vállalkozásunk 2015-ben ügyfeleink és partnereink véleménye alapján hivatalosan is elismert Megbízható vállakozások közé került. győzödjön meg róla Ön is legyen a vásárlónk!

Magyar termék!

Kazánjaink előállítása 100%-ban magyar munkaerővel történik.

© 2016 Ulrich Kazán. A gazdaságos fűtéshez! - Készítette és üzemelteti a Skindrome studio - Minden jog fenntartva.